Stage in Leiden

Unieke stage: Bouw mee aan de grootste online sportpool van Nederland!

Voor het WK voetbal in Brazilië heeft Brainstorm IT een uitgebreid online WK Pool systeem ontwikkeld, met uiteindelijk bijna 100.000 deelnemers verspreid over honderden verschillende bedrijfspools. Nu het WK voorbij is willen we ons aanbod uitbreiden: niet alleen willen we de pool klaar maken voor het EK 2016, maar we willen het systeem ook geschikt maken voor andere toernooien – je kunt dan denken aan de Champions League en de Copa America, maar bijvoorbeeld ook het WK Hockey, de Tour de France en de Olympische Spelen. Om uiteindelijk een pool systeem aan te kunnen bieden voor een breed scala aan sporten, vol mogelijkheden en voor ieder wat wils.

Om dit te bewerkstelligen werken we aan een abstractie laag voor het huidige system. Zo kunnen we de pool ook voor andere evenementen inzetten. Het systeem is geschreven in PHP, maakt veelvuldig gebruik van Javascript en is object-georiënteerd opgezet in een MVC systeem.

Wil jij instappen in een proces wat zichzelf al heeft bewezen, maar nog maar op de drempel van de uiteindelijke potentie staat? Leer je graag en wordt je enthousiast van een complexe, maar helder opgezette applicatie? Een applicatie waarbij we je aanmoedigen om met innovatieve oplossingen en eigen input te komen? En meegroeien met een jonge organisatie?

Gewenste kennis / vaardigheden

Vereiste kennis:

  • PHP
  • MySQL
  • Kennis van OOP en MVC

Bonus als je ook kennis hebt van:

  • Linux
  • Apache
  • Javascript

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV op naar de contactpersoon. We zullen eerst korte “interviews op afstand” via Skype of Google Hangouts met geschikte kandidaten voeren om technische vaardigheden vast te stellen, vervolgens is er een interview op kantoor.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Mail naar info@brainstormit.nl of bel Edwin van Leeuwen op 06 441 41 661.

Extra informatie voor de stagiair

Voordelen van een stage bij Brainstorm IT in Leiden:

  • Wij zijn een kleine “startup”, en daardoor erg flexibel.
  • Je kunt veel bij ons leren: we hebben mensen met ervaring bij Microsoft, IBM en HP, en je wordt onder meer ondersteund door een PhD student aan de Universiteit van Cambridge.
  • Meegroeimogelijkheden.

Adresgegevens

Brainstorm IT
Middelstegracht 87b
2312TT, Leiden
Netherlands

Meer informatie?

Phone: +31 (0)71 889 93 61
Email: